Kedves Vásárlóink! A 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet értelmében debreceni boltunk előre láthatólag 03.22-ig zárva tart!
Telefonos megrendelés esetén, 4000 Ft feletti vásárlásnál Debrecenben és Józsán a házhoz szállítás ingyenes!
Kedves Vásárlóink! A 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet értelmében debreceni boltunk előre láthatólag 03.22-ig zárva tart!Telefonos megrendelés esetén, 4000 Ft feletti vásárlásnál Debrecenben és Józsán a házhoz szállítás ingyenes!

Cégünk 12 éve foglalkozik egyedi gyártású, kézzel festett üvegdíszek forgalmazásával.

Cégünk 12 éve foglalkozik egyedi gyártású, kézzel festett üvegdíszek forgalmazásával. Az elmúlt években kizárólag adventi vásárokban voltunk jelen a termékeinkkel Debrecenben és Budapesten, a Bazilika előtti téren. Ez a honlap, a bolt és webshop azt a vevői igényt szeretné kielégíteni, amelyet a több éve, a vásárokba visszajáró törzsvásárlóink régóta kérnek tőlünk, mégpedig azt, hogy a termékeket egész évben meg tudják vásárolni. Ezért  döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk boltunkat Debrecen központjában, melyben  tematikusan, minden ünnepre és alkalomra a vevőink rendelkezésére állunk! Tehát legyen Karácsony, Valentin nap, Húsvét, esküvő, ballagás, születésnap, névnap vagy bármi más alkalom, igyekszünk úgy változtatni a kínálatunkat, hogy folyamatosan kapcsolatban legyünk a vásárlóinkkal. A hagyományos üveg kézzel festett karácsonyi díszeken túl  megtalálhatók nálunk kerámia mécsestartók, asztali díszek, lámpák, valamint gyertyák, ajándéktárgyak  és dekorációs kellékek is. A termékeink többsége  egyedi, csak a mi kínálatunkban szerepel, más boltban, kereskedésben nem hozzáférhető. Ez adja meg a vevőinknek azt az érzést, hogy kissé visszanyúlva a régi időkhöz, hozzá tudnak jutni olyan tárgyakhoz, melyek nem gépsoron, hanem kézzel készülnek. Célunk az, hogy az ünnepeink hangulatát  ne az aktuális divat határozza meg, hanem az az érzés, amit a régi időkből magunkkal hoztunk!

Legyünk együtt egész évben, hogy minden nap ünnep lehessen!